BATMAN - Batman Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediyenin projelerinden biri olan Turgut Özal Bulvarı'nın dönüşümü projesi uygulaması kapsamında sürdürülecek çalışmalar nedeniyle Cuma gününden itibaren itibariyle Emniyet Müdürlüğü kavşağından eski devlet hastanesi kavşağına kadar tekyönlü ve tek araç geçişi sağlanacak.
Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kente nefes aldıracak olan Turgut Özal bulvarının dönüşüm projesinin Cuma gününden itibaren İlk etap çalışmaları çerçevesinde mevcut haliyle tek yönlü olarak trafiğe açık kalacak.
Silvan yönünden Eski Devlet Hastanesi kavşağına kadarki yol, 31 Ağustos Cuma günü itibariyle Emniyet Müdürlüğü kavşağından eski devlet hastanesi kavşağına kadar tekyönlü ve tek araç geçişi biçiminde sağlanacağı kaydedildi. (Halid Coşkun - İLKHA)
Batman'da Trafik Tek Yönlü Akacak
Batman Turgut Özal Bulvarı'nın dönüşümü projesi uygulaması kapsamında Emniyet Müdürlüğü kavşağından eski devlet hastanesi kavşağına kadar trafiğin tek yönlü olarak araç geçişi sağlanacak.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur