BATMAN - Gültepe Mahallesi Batman Bölge Devlet Hastanesi Kavşağında şehir içi minibüsten inen hamile kadın ve yanındaki oğluna çarpan araç ölümlerine neden oldu.
Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, saat: 20.30 sıralarında minibüsten inen ve 7 aylık hamile olduğu öğrenilen Hatice Öndaş (35) ve oğlu Emre'ye (9) sivil polis aracı olduğu iddia edilen araç çarptı. Olay yerinde hayatlarını kaybeden anne ve oğul Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan otopsinin ve savcının incelemesinin ardından naaşlar sabah 06.00 sıralarında ailesine teslim edildi. Cenazeler, Asri mezarlığa defnedildiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşma başlatıldığı öğrenildi. (Tarık Güneş-İLKHA)
Batman'daki Korkunç Kazada Hamile Kadın ve Oğlu Öldü
Batman'da sivil bir polis aracının çarptığı iddia edilen 7 aylık hamile kadın ve yanında bulunan 9 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti.
İlk yorum yazan siz olun
Batman Haberleri
Aşırı yağış sonrası çiftçilere hayati uyarılar
Batman Aydınlıkevler Mahallesi’ndesilahlı kavga: Yaralılar var
Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü