Batmanlı öğrenciler yurtdışında eğitim görüp, döndüler

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, İtalya ve Almanya’da “Uygulamalı Kaynakçılık Eğitimi” gören öğrencileri makamında konuk etti.

Almanya’da proje kapsamında,  “Uygulamalı Kaynakçılık Eğitimi” görüp dönen Batman Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi Öğrencileri, Okul Müdürü Necati Tunç, öğretmenleri ve proje koordinatörü eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

Proje Koordinatörü Hüseyin Aksoy, “Uygulamalı Kaynakçılık Eğitimi”  gezisi hakkında bilgi verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Çelik ise, “Proje kapsamında Avrupa'nın çalışma disiplinini, iş güvenliğini, çalışma şartlarını, mesleki eğitim sistemini ve toplam kalite uygulamalarını, kaynak çeşitlerini bizzat uygulama, gözlemleme imkânı buldunuz.  Yapacağınız işin, sıradan bir iş olmadığını gördünüz. Yaptığınız iş ülkeye katma değer katacak bir iştir. Bu tecrübeyi yaşamış olmanız, size önemli kazanımlar sağlayacak. Orada farklı teknik ve modeller gördünüz. Başarınızın devamını diliyorum.” diye konuştu. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Sıcaklar artınca vantilatör ve sulu klimaya talep yükseldi
Vali Canalp: Uyuşturucuyu dağıtmaya devam edeceklerse gidecekleri yer hapishane olacaktır
Batman’da maddi hasarlı trafik kazası
Batman'da Ilısu Baraj Gölü'ne giren baraj gölüne giren genç hayatını kaybetti
Çiftçiler verimden umutlu, maliyetlerden şikâyetçi