Benzindeki cüzi indirim araç sahiplerini sevindirmedi

Benzinin litresinde yapılan 11 kuruşluk indirimi az bulan araç sahipleri, bu tür cüzi indirimlerin gelecekteki zamların habercisi olmasından endişeli.

BATMAN - Benzin fiyatında yapılan cüzi indirim ile ilgili konuşan araç sahipleri, benzinde yeni bir zammın kapıda olduğunu ifade ettiler.  4.90 TL’den satılan 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatının 4.79 TL’ye inmesi araç sahiplerini sevindirmezken bu tür indirimlerin ardından zamların da geldiğine dikkat çektiler.

 

Benzinde yapılan indirim hakkında konuşan araç sürücüsü Şehmus Kartal, “Bugün 11 kuruş düşmüş, yarın iki katı zam yapılır. Artık alıştık, fiyat düşüşü bize yeni bir zammın yolda olduğunu gösteriyor.”dedi.

 

Motosiklet sürücüsü Selman Yıldız ise, “Benzin halen pahalıdır. İndirimler yetersizdir. 20 kuruş zam yapıyorlar aradan biraz vakit geçince 10 kuruş indiriyorlar.”ifadelerini kullandı.

 

Akaryakıt İstasyonu yetkilileri ise, benzin fiyatlarında yapılan 11 kuruşluk indirimin sürücülere herhangi bir fayda sağlamadığını belirttiler. (Veysi Rüzgar-İLKHA) 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı