BİNGÖL- Geçen hafta yayımlanan Valiler kararnamesi sonrasında, beklenen kaymakamlar kararnamesi de 7 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazetede yayımlandı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin imzasıyla yayımlanan kararnamede 430 mülki idare amirinin ismi yer alırken Bingöl'den iki vali yardımcısı ve 1 kaymakam ismi yer aldı.
Kararnameye göre, Bingöl Vali Yardımcıları Aydın ve Ovalı'nın yerleri değiştirildi. Diğer Vali Yardımcısı Alper Çığ, ise Bingöl'de kaldı.
Bingöl Vali Yardımcılıklarına ise Şenkaya Kaymakamı Mutlu Akyol ve Kulp Kaymakamı Numan Tahir Şimşek atandı.
Bingöl Vali Yardımcısı Süleyman Ovalı Iğdır İl Hukuk İşleri Müdürlüğü'ne atanırken, Bingöl Vali Yardımcısı Abdulaziz Aydın ise, Belen Kaymakamlığı'na atandı.
Şenpazar Kaymakamı Ali Sakar'da Yayladere Kaymakamlığı'na atandı. Yayladere Kaymakamı Adem Ergül ise Gercüş Kaymakamlığına atandı. (Nihat Kanat-İLKHA)
Bingöl Vali Yardımcılarının Görev Yerleri Değişti
Bingöl Vali Yardımcıları Abdulaziz Aydın ve Süleyman Ovalı'nın görev yerleri çıkan kararnameyle değişti.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor