Bingöl'de Hırsızlık Olayları Giderek Artıyor

Bingöl merkezde bir işyerine giren hırsız veya hırsızlar, içerde bulunan sigaraları ve bozuk paraları alıp kayıplara karıştı.

BİNGÖL- Edinilen bilgiye göre Bingöl merkez Kaleönü Mahallesi toki konutlarında bulunan bir bakkal dükkânı gece saat 22.00 civarında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce soyuldu. Bir vatandaşın olayı fark etmesi üzerine polis çağrıldı. Olay yerine gelen çok sayıda polis hırsızı gören vatandaştan bilgi aldı.

 

Hırsızlık olayında bakkalın kapısını ve camını kırarak içeri giren hırsız veya hırsızlar içerden bir miktar sigara ve kasada bulunan paraları çaldığı ifade edildi.


İşyeri soyulan Selahattin Ateş, "Olayı hayretle karşılayarak daha biraz önce dükkanı kapattım. Bakkal dükkanım işte hemen oturduğum binanın karşısında burada geçen yolda gece geç saatlere kadar gidip gelen oluyor. Bu olanlara bir anlam veremedim. Bu konuda gerekli önlemleri almak hepimizin görevi toplumda manevi bir boşluk var herkes kendine ve çoluk çocuğuna sahip çıkarsa İslami duyarlılığa sahip olursa bu gibi sıkıntılar ortadan kalkar yetişen yeni nesil de problemsiz olur." ifadelerini kullandı. (Nihat Kanat -İLKHA)

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

2 bin 500 ölü 400 bin yaralı
AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi