Bitlis'in Köy Yolları Asfalt Bekliyor

Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı birçok köy yolunun toprak ve taşlı yol olmasından dolayı ulaşım zorlukla yapılıyor.

BİTLİS - Hizan ilçesine bağlı birçok köy yolu asfaltlanmayı bekliyor. Toprak yolların araçlarını yıprattığını dile getiren sürücüler, yetkililerden yolların asfaltlanmasını istedi.

 

Normalde araba lastiklerinin daha uzun ömürlü olduğunu fakat taşlı köy yollarında aşınım fazla olduğundan dolayı lastiklerin çabuk yıprandığını ifade eden sürücüler, "Kış aylarına gireceğimiz bu günlerde kar yağışının fazla olduğu yöremizde toprak olan yolların çamura dönüşmesiyle çilemiz bir kat daha artacak." dedi.

 

Kış aylarında ulaşımın daha da zorlaşacağını dile getiren köylüler ve araç sürücüleri, kışa girmeden önce yetkililerden yollarının asfaltlanmasını istedi. (Erkan Yürek - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur