Brahimi Suriye Görüşmeleri İçin Türkiye'ye Geldi

Brahimi Suriye Görüşmeleri İçin Türkiye'ye GeldiTürkiye ile Suriye arasındaki son durumu Türk resmi makamlarla değerlendirmek üzereTürkiye'ye geldi.

HABER MERKEZİ-Birleşmiş Milletler Suriye Müzakerecisi Lakhdar Brahimi son gelişmeleri Türk resmi yetkilileri ile görüşmek üzere bu sabah Türkiye'ye geldi.

Türkiye ile Suriye arasındaki gerginlik yaşanan uçak krizinden sonra daha da artı. Türkiye, indirilen uçağın hava kuvvetlerine ait mühimmat taşıdığını öne sürerken Suriye ve Rusya bunu kabul etmemişti. BM elçisi Brahimi'nin hem bu konuyu hem de Akçakale'de öldürülen 5 vatandaşla ilgili durumu resmi kaynaklardan dinleyeceği ifade edildi.

Brahimi yapılan bu ziyaretle birlikte Türkiye'yi 2.  defa ziyaret etmiş oldu. (Ali Ulvi Özbey-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor
Kurban Bayramı’nda trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti