'Bu ülkenin çocuğu olmaktan utanıyorum'

Gazeteci - yazar Hakan Albayrak, Reyhanlı saldırısıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta cumartesi günü Reyhanlı’da yaşanan bombalı saldırıların ardından, ilçeye giden gazeteci-yazar Hakan Albayrak, A Haber’de yayınlanan Selin Ongun’un sunduğu "Bi Sormak Lazım" programında ilginç açıklamalarda bulundu.

"SURİYELİLER KAFALARI EZİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ"

Bombalı saldırıda öldüğü söylenen kişilerin birçoğunun linç edilerek öldürüldüğü anlatan Albayrak, "Bombalı saldırıdan hemen sonra Suriyeliler kafaları ezilerek öldürüldü, doktorlar otopside bunu saklamaya zorlandı" dedi.

"REYHANLI'DA SIKIYÖNETİM İLAN EDİLMELİ"

Reyhanlı'da yaşananların Neonazi faşist teröründen farksız olduğunu söyleyen Albayrak, "Bu insanlar maazallah Ermeni olsaydı acaba ne yapardık! Reyhanlı onlara ne yapardı! Kafasına taş vurarak öldürüyorsun Reyhanlı'da, sen kime ne yapmazsın! Bu müthiş bir utanç! Bunun acısıyla konuşuyorum" ifadesini kullandı. Albayrak, Reyhanlı'da sıkıyönetim ilan edilmesi gerektiğini söyledi.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri

Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!