Büyük faciadan dönüldü

Batman’da bir akaryakıt istasyonu yanında bulunan bir bahçenin içinde bulunan kuru otların yanması yürekleri ağızlara getirdi.

Batman merkez Yeni Mahallede Yunus Emre 8. Caddede bulunan bir akaryakıt istasyonunun yanındaki bir bahçenin içinde bulunan kuru otların yanması yürekleri ağızlara getirdi.

Çıkan yangında zamanında yapılan müdahale büyük facianın önüne geçti.

Edinilen bilgilere göre, Yeni Mahalle 8.Cadde de bulunan akaryakıt istasyonunun yanında bulunan boş arazideki kuru otlar bir anda bilinmeyen bir nedenden dolayı bir anda yanmaya başladı.

Yangının, akaryakıt istasyonunun yanında olması vatandaşlarda korku dolu anlar yaşatırken, akaryakıt istasyonu çalışanlarının itfaiyeye haber vermesi üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri yangın fazla büyümeden müdahale etti.

Yapılan müdahalenin ardından yangın kısa sürede kontrol altına alındı. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Sıcaklar artınca vantilatör ve sulu klimaya talep yükseldi
Vali Canalp: Uyuşturucuyu dağıtmaya devam edeceklerse gidecekleri yer hapishane olacaktır
Batman’da maddi hasarlı trafik kazası
Batman'da Ilısu Baraj Gölü'ne giren baraj gölüne giren genç hayatını kaybetti
Çiftçiler verimden umutlu, maliyetlerden şikâyetçi