Çankaya'da güvenlik zirvesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, yarın Çankaya Köşkü'nde güvenlik toplantısı yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, yarın Çankaya Köşkü'nde güvenlik toplantısı yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, toplantı saat 13.30'da başlayacak.

Bölgedeki son gelişmeler ve Türkiye'ye ilişkin güvenlik konularının ele alınacağı toplantıya Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz katılacak.

Toplantının resmi gündemi, Türkiye’nin içinde bulunduğu bölgedeki olağanüstü boyutu olan ve ulusal güvenlik sorunu içeren rutin gelişmeler olarak belirlendi.

Toplantı; Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olarak  görevine başlamasından sonra Çankaya Köşkü’nde yapılan daraltılmış ilk Milli Güvenlik Kurulu toplantısı özelliği kazanacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!