Çek Başbakan Türkiye'ye geliyor

Çek Cumhuriyeti Başbakanı Andrej Babis, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle, Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanlığından yapılan yazılı açıklama göre, Çek Cumhuriyeti Başbakanı Andrej Babis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle, 2-4 Eylül 2019 tarihlerinde Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

Ziyaret sırasında yapılacak görüşmelerde, Türkiye ve Çek Cumhuriyeti arasındaki ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek, işbirliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak.

Görüşmelerde ikili ilişkilerin yanı sıra, güncel bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunulması da öngörülüyor.

Konuk Başbakan’ın Ankara’nın ardından İstanbul’da da çeşitli temaslarda bulunması, Türkiye-Çekya İş Konseyi tarafından düzenlenecek forumun açılışına katılması planlanıyor.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hedefte milletin inancı vardı
Kar yağışı nedeniyle çok sayıda ilde eğitime ara verildi
Meteoroloji'den kuvvetli yağış, kar ve fırtına uyarısı
7 ilde eğitime kar engeli
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı