Cemaatte Gülen'in Yerine geçecek isim Erdoğan'ın yanında!

AK Parti- Cemaat savaşında şaşkına çeviren iddialar ortalıkta.

AK Parti- Cemaat savaşında şaşkına çeviren iddialar ortalıkta. Bu iddialardan biri var ki ağızları açık bıraktı.

İddianın sahibi Yeni Akit Gazetesi'nin ağır toplarından Abdurrahman Dilipak. İddiasına göre Cemaatin oyununu yine bir Cemaatçi ifşa etti.

Bu kişi Fethullah Gülen'in yerine Cemaatin başına geçecek olan isimdi. Cemaat yapısı içindeki kriptoları yakın takibe alınca ipin ucunun MOSSAD VE CIA'ya çıktığını görmüş ve soluğu hükümetin kapısında almış.

GÜLEN'İN YERİNE GEÇECEKTİ

İşte Dilipak'ın Gülen'in yerine geçecek isimle ilgili bomba iddiası;

"Cemaatin bu ani atağının aslında bir çok sebebi var.. Tamam kötü bir zamanlamaydı, ama sıkışmışlardı..

Çünki, Gülen'in yerine gelmesi sözkonusu isimlerden biri, cemaat yapısı içindeki kriptoları yakın takibe aldı. İpin ucu MOSSAD ve ClA'ya kadar gidiyordu. Oynanan oyunun farkına varınca görevden uzaklaştırıldı. O da bu işin izini sürdü. Sonunda elde ettiği bilgilerle Başbakanın kapısını çaldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!