Cemil Altsoy (Cemilé Bagasi) hakka yürüdü

Uzun süredir kanser tedavisi gören Batman'ın tanınmış şahsiyetlerinden Cemil Altsoy (57) bu sabahleyin vefat etti

BATMAN - Batman'ın tanınmış şahsiyetlerinden Cemil Altsoy (Cemilé Bagasi) hakkın rahmetine kavuştu.

 

Uzun süredir kanser tedavisi gören Cemil Altsoy (57) bu sabahleyin vefat etti. Sabah saatlerinde evinde rahatsızlanan Altsoy, kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

Özel hastaneden saat 10.30 sıralarında yakınları ve sevenleri tarafından naaşı alınan Cemil Altsoy'un Asri mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

 

Cenazeye HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın, İl Başkanı Dr. Aydın Gök, Peygamber Sevdalıları Platformuna bağlı STK'ların yönetici, üye ve gönüllüleri ile yakınları katıldı.

 

Cenaze namazını kıldıran emekli imam Hasan Koyun, duygulandığı defin sırasında yaptığı konuşmada, merhum Cemilé Bagasi'nin sağlam iman sahibi olduğunu yakinen bildiklerini belirterek, "Merhum İslam ve Müslümanları seven ve kalben bağlı biri idi. Buna şahidiz. Allah rahmet eylesin" dedi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı