Charlie Hebdo için yürüyenler katledilen Müslümanlar için de yürüyecek mi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Charlie Hebdo için yürüyenler, katledilen Müslümanlar için de yürüyecek mi?" diye sordu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Yeni Zelanda'da iki camiye yönelik gerçekleştirilen haçlı terörü saldırısının ardından yeni bir açıklama yaptı.

Kalın, Twitter'dan paylaştığı mesajında, "Charlie Hebdo için yürüyenler, Yeni Zelanda’da katledilen Müslümanlar için de yürüyecek mi? Acısı gerçekten ortak olanlar birlikte yas tutabilirler." ifadelerini kullandı.

Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde iki camiye yapılan terörist saldırıda 49 kişi şehit olmuştu. Terörist olay yerinden kaçtıktan sonra gözaltına alınmıştı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!