Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meydanlardan ayrılmayacağız

Darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu işin 12 saatlik bir iş olmadığını belirterek "Meydanlardan ayrılmayacağız, gevşemeye gelmez" dedi.

15 Temmuz gecesi düzenlenen darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için İstanbul Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Fatih Camii'ndeki 5 cenaze arasında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank da bulunuyor.

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM Başkanı İsmail Kahraman, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlar ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski bakanlar Taner Yıldız ve Beşir Atalay katıldı.

"Meydanlardan ayrılmayacağız, gevşemeye gelmez"

Törende yaptığı konuşmada bu işin 12 saatlik bir iş olmadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin birliğine, beraberliğine, milletimizin bütünlüğüne, kardeşliğine tahammül edemeyenlerin, üst akıllardan aldıkları talimatla ne yazık ki devletimizi ele geçirme hareketi 15 Temmuz'da fiilen silahlı eyleme dönüşmüştür. Aynı şekilde meydanlardan ayrılmayacağız, gevşemeye gelmez. Bu iş 12 saatlik bir iş değildir." dedi. (İLKHA)


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Eski Tunceli Valisi Sonel, Gülistan Doku soruşturmasında gözaltına
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan okulların tatil edilmesi çağrısı