Deprem sonrası 97 artçı sarsıntı meydana geldi

Sivrice'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası büyüklükleri 2.7 ile 5.4 arasında değişen 97 artçı deprem kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 20.55'de 6,8 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini belirtti.  Deprem sonrası büyüklükleri 2,7 ile 5,4 arasında değişen 97 artçı depremin ifade edildi.

AFAD'ın Twitter hesabından yapılan açıklamada, Sivrice'de 6,8 büyüklüğünde depremin meydana geldiği hatırlatıldı.

Açıklamada, "Bu depremden sonra 22.29'a kadar geçen zamanda, büyüklükleri 2,7 ile 5,4 arasında değişen 97 artçı deprem kaydedilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

İLKHA






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!
Zorunlu kış lastiği uygulaması 15 Kasım'da başlayacak