MERSİN - Anadolu Eğitim Ve Davet Gönüllüleri Platformu tarafından Türkiye geneli düzenlenen "Kur'an-ı Kerime Meal Bilgi Yarışması"nda Tarsus'ta dereceye girenlere, Platforma ÜYE derneklerden Tarsus Erdem-Der'de düzenlenen tören ile ödülleri verildi.
Ödül töreni öncesi kısa bir konuşma yapana Tarsus Erdem-Der Başkanı Yılmaz Alinç şunları söyledi, "Kur'an-ı Kerim'i anlamak ve hayatımıza uyarlamak için bu gibi sınavların yapılması bizleri sevindirmektedir. Ve şunu da belirtmek isterim ki o da bu tür sınavlara İslam ümmeti adeta hasret kalmıştır. Biz de tam olmasa da elimizden geldiği kadarıyla böyle sınavların artması için çalışacağız."
Yapılan kısa konuşmanın ardından İlahiyat ve hafızlık eğitimi almayan gruptan birinci Alper Güven, ikinci Servet Aslan, üçüncü ise Abduselam Çakmak olurken, İlahiyat ve hafızlık eğitimi alan kategoride ise birinci, Osman Aykanat, İkinci Zehra Tal, üçüncü ise Ümmü Gülsüm Erkmen oldu. (A. Hakim Kurt- R. Tekyıldız- İLKHA)
Dereceye Giren Adaylara Ödülleri Verildi
Anadolu Eğitim Ve Davet Gönüllüleri Platformu tarafından Türkiye geneli düzenlenen "Kur'an-ı Kerime Meal Bilgi Yarışması"nda Tarsus'ta dereceye girenlere ödülleri verildi.
İlk yorum yazan siz olun
Mersin Haberleri
HÜDA PAR Milletvekili Dinç’ten Mersin’de saldırıya uğrayan Kürd aile hakkında açıklama
Mersin'de palet fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı
Mersin Bozyazı'da orman yangını
Çocuğunu trafik kazasında kaybeden aile adalet arıyor
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Sağlam Mersin'de temaslarına devam ediyor