Devrilen traktörün altında kalan sürücü vefat etti

Gaziantep’te freninin boşalması sonucu sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrilen traktörün altında kalan Yaşar Karahan, vefat ederken oğlu Gökhan ve yeğeni Ali Karahan ise yaralandı.

Kaza, Yavuzeli ilçesinin kırsal Nohutalan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fıstık bahçesine fıstık toplamak için giden Karahan, dün akşam mesai bitiminde oğlu Gökhan ve yeğeni Ali Karahan ile birlikte plakası öğrenilemeyen traktör ile topladıkları fıstıkları fıstık işleme tesisine götürmek için yola çıktı.

Karahan seyir halinde iken traktörünün freninin boşalması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Traktörün devrilmesi sonucu fıstık yüklü römorku ters döndü. Kazayı görenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde sürücü Karahan’ın vefat ettiğini belirledi. Kazada, Karahan’ın oğlu Gökhan ile yeğeni Ali Karahan ise yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.

Karahan'ın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Jandarma kazayla ilgili araştırma başlattı.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep’te şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Gaziantep Valiliği şiddetli yağış sonrası taşkın uyarısı yaptı
Gaziantep'te sağanak yağış etkili oldu
Gaziantep Şahinbey’de selde kaybolan vatandaşın cenazesine ulaşıldı
Gaziantep'te bin 500 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi