Devrilen traktörün altında kalan sürücü vefat etti

Gaziantep’te tarlasını sürerken kontrolden çıkarak devrilen traktörün altında kalan çiftçi Sameddin Geçit, vefat etti.

Kaza, merkez Şahinbey ilçesi Kabarcık Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Sameddin Geçit (68), kendisine ait 27 E 0658 plakalı traktör ile tarlasını sürmeye başladı.

Bir süre sonra Geçit'in kontrolünden çıkan traktörü devrildi. Traktörün altında kalan Geçit'i görenler yardımına koşup sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Geçit'in vefat ettiğini belirlendi. Geçit'in cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep Osmanlı Camii'nde imece usulü iftar hazırlanıyor
Yetimler Vakfı Gaziantep'te yüzlerce yetime iftar verdi
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 165 şüpheli tutuklandı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı