Dicle EDAŞ personeline iletişim semineri verildi

Dicle EDAŞ Batman İl Müdürlüğü’nde çalışan personele, müşteriler ile daha rahat ve sağlıklı iletişim kurabilmeleri için ‘iletişim’ semineri verildi.

Eğitim ve Performans Geliştirme Danışmanı Gülgün Zübeyiroğlu tarafından verilen ‘Güvenli iletişimle müşterimi yönetiyorum’ isimli seminere, Dicle EDAŞ Batman İl Müdürlüğü’nün değişik birimlerinden çalışan personel katıldı. Seminerde personele, müşterilerle nasıl daha rahat diyalog kurabileceğinin yanında, hem daha rahat, hem de daha verimli çalışabilmenin yöntemleri anlatıldı.

Dicle EDAŞ Batman İl Müdürü Murat Dursun, önem verdikleri konuların başında müşteri memnuniyetinin geldiğini belirterek, bu doğrultuda personele işin uzmanları tarafından gerekli eğitimlerin verildiğini söyledi.

Verilen eğitimin, personelin iş hayatının yanı sıra özel hayatlarına da katkı sağlayacağına vurgu yapan Dursun, “Belirli zaman dilimlerinde değişik konularda eğitici programlarımız oluyor. Bu hafta, müşteri memnuniyeti konusunda bir seminerimiz oldu.  Bu seminerimiz bir günle sınırlı kalmayacak, önümüzdeki günlerde de devam edecek. Bu tür faaliyetlerle çalışan personellerimizin özellikle vatandaşlarla diyalogunu en sağlıklı seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.  (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Sıcaklar artınca vantilatör ve sulu klimaya talep yükseldi
Vali Canalp: Uyuşturucuyu dağıtmaya devam edeceklerse gidecekleri yer hapishane olacaktır
Batman’da maddi hasarlı trafik kazası
Batman'da Ilısu Baraj Gölü'ne giren baraj gölüne giren genç hayatını kaybetti
Çiftçiler verimden umutlu, maliyetlerden şikâyetçi