Dışişleri'nden Batı Şeria’da ilave konutların yapımına tepki

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in işgal altında tutmakta olduğu Batı Şeria’da bin 588 konutun daha inşasına ilişkin süreci ilerletmesini kınadı.

Dışişleri Bakanlığı, işgalci İsrail’in bin 588 ilave konut inşasına ilişkin süreci ilerletmesi hakkında bir açıklama yaptı.

Dışişlerinden yapılan açıklamada, "İsrail makamlarının işgal altında tutmakta oldukları Batı Şeria’daki yasadışı yerleşimlerde 1588 konutun daha inşasına ilişkin süreci ilerletmelerini kınıyoruz. Filistin halkının en temel haklarına yönelik bu kabul edilemez ihlaller iki devletli çözüm zeminini tahrip etmektedir." denildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor
Kurban Bayramı’nda trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti
Bayramda yaralanmamak için bu kurallara dikkat!
Meteoroloji’den 81 ile sağanak uyarısı