Dışişlerinden Üsküp'te 13 kişinin öldüğü kazayla ilgili açıklama

Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp yakınlarında 13 kişinin öldüğü trafik kazasına ilişkin açıklamada bulundu.

Dışişleri Bakanlığı, Dün akşam saatlerinde Üsküp yakınlarında bir otobüsün devrilmesi sonucunda 13 kişinin öldüğü ve çok sayıda kişinin yaralandığı kazayla ilgili açıklamada bulundu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Dün akşam saatlerinde Üsküp yakınlarında bir otobüsün devrilmesi sonucunda 13 kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralı olduğu üzüntüyle öğrenilmiştir. Kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine ve kardeş Makedonya halkına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz." denildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hedefte milletin inancı vardı
Kar yağışı nedeniyle çok sayıda ilde eğitime ara verildi
Meteoroloji'den kuvvetli yağış, kar ve fırtına uyarısı
7 ilde eğitime kar engeli
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı