Diyanet Sen Bingöl Şubesinde Seçim

Dİyanet Sen Bingöl Şubesi tarafından gerçekleştirilen 1. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Mücahit Çelik yeniden başkanlığa seçildi.

BİNGÖL- Bingöl'de daha önce temsilcilik olarak faaliyet yürüten Bingöl Diyanet Sen üye sayısını 105'ten 512'ye çıkarmasıyla şube statüsü kazandı.

 

Diyanet-Sen Bingöl Temsilciliğinin Şube statüsü kazanmasıyla dün saat 13.00'da Belediye Gençlik Merkezinde 1. Olağan Genel Kurul seçimi gerçekleştirildi.

 

Eski yönetimin girdiği seçimde 105 üyenin oyunu alan Mücahit Çelik, Diyanet-Sen Bingöl Şube Başkanlığına seçildi.

 

Diyanet-Sen 1. Olağan Genel Kurul'una İl Müftüsü Mecit Can, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve çok sayıda davetli katıldı.(Nihat Kanat-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!