Diyarbakır'da Ortadoğu Ahşap İşleme Makineleri Fuarları

Diyarbakır'da 29 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Ortadoğu Ahşap İşleme Makineleri Fuarı, Ortadoğu Mobilya Yan Sanayi Fuarı, Ortadoğu Üretim Makineleri Ve Yan Sanayiler Fuarı açılıyor.

DİYARBAKIR- TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi tarafından, Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB), Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) desteği ile eşzamanlı olarak düzenlenen Ortadoğu Ahşap İşleme Makineleri Fuarı 2012, Ortadoğu Mobilya Yan Sanayi Fuarı 2012, Ortadoğu Üretim Makineleri ve Yan Sanayiler Fuarı 2012, 29 Mart - 1 Nisan 2012 tarihleri arasında TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Özellikle Ortadoğu pazarına ahşap işleme makineleri, mobilya yan sanayi ve aksesuarları ile imalat makineleri, malzemeleri ve donanımları satmak isteyen, Türkiye'nin ve dünyanın en önemli markaları ile sektör profesyonellerinin bir araya geldiği önemli bir platform olacak.

Ahşap İşleme Makineleri, Mobilya Yan Sanayi ve Aksesuarlarında her geçen gün ortaya çıkan yeni teknoloji, makine ve malzemelerin kullanıcılar ile buluşmasını sağlayacak olan fuarlarda, yerli ürünlerle ithal ürünleri bir arada görme ve değerlendirme imkanı olacaktır. (Osman İçli-İLKHA)

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

2 bin 500 ölü 400 bin yaralı
AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi