Diyarbakır'da Silahlı Saldırı 1 Kişi Ölü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde iş yerini açmaya giden esnaf Mehmet Yakında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı saldırıya uğrayarak öldürüldü.

DİYARBAKIR- Merkez Bağlar ilçesi Hatboyu Caddesinde bulunan hazır giyim mağazasını işleten Mehmet Yakında (35), işyeri kepengini açmaya çalışırken, görgü tanıklarının bildirdiklerine göre 55-60 yaşlarında birisinin iki el silahlı saldırısına uğrayarak ağır bir şekilde yaralandı.

Saat 09.30 sıralarında gerçekleşen olayda ağır yaralı olarak ambulans ile Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Mehmet Yakında'ya yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yetirdi.

Cinayetin neden işlendiği bilmezken, polis, ölen kişinin kimliğini belirlemeye çalışırken, olay yerine güvenlik şeridi çekerek cinayet ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. (Osman İçli-İLKHA)
 
 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor