Diyarbakır'da Trafik Kazası: 7 Yaralı

Diyarbakır'da yaşanan trafik kazasında 1'i ağır 7 kişi yaralanırken, yaralananlardan birinin 40 günlük bebek, diğerinin ise 2 yaşında bir çocuk olduğu öğrenildi.

DİYARBAKIR - Kaza, Diyarbakır Şanlıurfa karayolunda Gözeli köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 34 LPS 89 plakalı Abdullah Kaçan yönetimindeki araç, şose yolda hız yaparak gelen düğün konvoyu ile çarpıştı. Kazada, 7 kişinin muhtelif yerlerinde yaralandığı öğrenildi.

Yaralılar Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralılara ilk müdahaleyi başhekim Prof. Dr. Yusuf Yağmur yaptı.

Bu arada durumu ağır olan 20 yaşındaki genç anne Bahar Kaçan'ın durumunun ciddiyetini koruduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Başhekim yağmur yaralıların durumu hakkında şu bilgileri verdi; "20 yaşındaki Bahar Kaçan, ağır yaralı ve komada, ameliyata alındı. Hayati risk taşımaktadır, diğer yaralılarımız kol, bacak ve muhtelif yerlerinden yaralandılar. Tedavileri son derece titiz bir şekilde gerçekleştirildi."

Öte yandan merkeze bağlı köylerden ve geneli hatalı solama neticesi gerçekleşen kazalardan ayrıca toplam 9 kişi de yaralandı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu, tedavi edilerek taburcu edildikleri bildirildi. (M. Salih Keskin - İLKHA)

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

2 bin 500 ölü 400 bin yaralı
AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi