Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğuldu

Batman'ın Sason ilçesi ile Diyarbakır'ın Kulp ilçesi sınırlarında bulunan Çeme Zora Vadisi'nde serinlemek için çaya giren 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Batman'ın Sason ilçesi ile Diyarbakır'ın Kulp ilçesinden geçen Çeme Zora Vadisi'nde meydana gelen boğulma olayında 19 yaşındaki E. İ, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, piknik yapmak amacıyla bölgeye giden bir grup genç, sıcak havadan bunalarak serinlemek için çaya girdi. Bu sırada akıntıya kapıldığı iddia edilen E. İ, suda kayboldu.

Arkadaşları tarafından sudan çıkarılan gence ilk müdahale olay yerinde yapılırken, bölgede telefon şebekesinin çekmemesi nedeniyle sağlık ve jandarma ekiplerine haber verilemedi.

Gençler, durumu köylülere ulaştırarak yardım istedi.

İhbarın yetkililere ulaşmasının ardından sağlık ekiplerinin yaklaşık 3 saat sonra olay yerine ulaşabildiği ileri sürüldü.

Yapılan kontrolde E. İ'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

İncelemelerin ardından gencin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Kulp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kulp Haberleri

Yıllardır bekleyen gölet ve içme suyu sorunu çözülmeli
Gölet temizlensin, temiz içme suyu çalışması tamamlansın
Halkın sorunlarına kulak verin
Kulp Konuklu Mahallesinde tarihi Kefrun Kalesi yolu 7 yıldır yapılmayı bekliyor
Diyarbakır'da kaybolan 84 yaşındaki zihinsel engelliyi arama çalışmaları sürüyor