Doğalgaza Yüzde 9.8 Zam

BOTAŞ Genel Müdürlüğü uluslararası ham petrol ve petrol ürün fiyatlarındaki yükselmelere bağlı olarak doğalgaza yüzde 9.8 zam yaptığını duyurdu.

HABER MRK - BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, doğalgaza zam yapıldığı duyuruldu. BOTAŞ'tan yapılan açıklamada uluslararası ham petrol ve petrol ürün fiyatlarındaki yükselmelere bağlı olarak doğalgaz maliyetlerinde meydana gelen artışlar nedeniyle zam yapıldığını belirtildi.

BOTAŞ'tan yapılan açıklamada 1 Ekim tarihinden geçerli olmak üzere doğal gaz satış fiyatlarının, nihai tüketici fiyatlarına yüzde 9.8 oranında yansıyacak şekilde artırıldığı ifade edildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hac kesin kayıtlarında bugün son gün
Tam Güneş Tutulması başlıyor
Güneydoğu'da toz taşınımı bekleniyor
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?