Dolmabahçe'de 'özel güvenlik toplantısı'

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmenin gündemini "özel güvenlik toplantısı" oluşturuyor

Başbakan Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel İstanbul Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde sürpriz bir görüşme yapıyor.

Görüşmeye Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan da katıldı. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmenin gündemini "özel güvenlik toplantısı" oluşturuyor.

Dolmabahçe'deki çalışma ofisine ilk gelen Org. Necdet Özel oldu. Özel'den bir süre sonra Başbakan Erdoğan da çalışma ofisine geldi.

Muammer Güler ise saat 14.00'de Ankara'dan İstanbul'a geldi. Güler, Atatürk Havalimanı'ndan Dolmabahçe'ye hareket etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!