DSÖ: Corona virüsünün İdlib’de yayılmasından endişeliyiz

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Suriye’de yerlerinden edinen binlerce kişinin yaşadığı ve insani koşulların oldukça kötü olduğu İdlib bölgesinde corana virüsün ortaya çıkması ve yayılmasının önüne geçebilmek için harekete geçti.

DSÖ Sözcüsü Hedinn Halldorsson, mevcut sağlık ve hijyen koşullarının oldukça kötü olduğu idlib’de, bu salgının teşhis ve tedavi edilmesi konusunda şu anda gerekli imkanların olmadığı uyarısında bulundu.

Bölgede gerekli tedbirlerin alınması için girişim başlattıklarını söyleyen Halldorsson, rejimin kontrol ettiği bölgelere girmelerine izin verilmediğini belirtti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hac kesin kayıtlarında bugün son gün
Tam Güneş Tutulması başlıyor
Güneydoğu'da toz taşınımı bekleniyor
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?