Düğün sahipleri HÜDA PAR üyesinin yakın akrabası

Gaziantep’te dün gece 51 kişinin hayatını kaybettiği, 69 kişinin de yaralandığı saldırıda düğün evinin HÜDA PAR üyesi Muhammed Özer’in yakın akrabaları olduğu öğrenildi.

Gaziantep’te bombalı saldırının gerçekleştiği düğünde yaralanan gelin Besna Akdoğan,  HÜDA PAR üyesi Muhammed Özer’in baldızı olduğu öğrenildi.

51 kişinin hayatını kaybettiği, 17’si ağır 69 kişinin de yaralandığı Gaziantep’teki canlı bomba saldırısında HÜDA PAR üyesi Muhammed Özer; kızı Semanur (5), kardeşi Kerem (12), baldızı Kamile Akdoğan, kaynanası Saliha Akdoğan ve amcazadelerinin de aralarında olduğu birinci ve ikinci derecedeki yakınlarını kaybetti.

Cenazeler Yeşil Kent Mezarlığında defnedilirken büyük üzüntü yaşayan Muhammed Özer’i yakınları ve arkadaşları teskin etmeye çalıştı. (İLKHA)


















 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep Osmanlı Camii'nde imece usulü iftar hazırlanıyor
Yetimler Vakfı Gaziantep'te yüzlerce yetime iftar verdi
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 165 şüpheli tutuklandı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı