Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde broşür dağıtıldı

Batman Milli Eğitim Müdürü, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle esnafı gezerek broşür dağıttı.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında, Batman Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) öğretmenleri ve Özel Uygulama Eğitim Kurumları öğretmenleri ile beraber halka broşür dağıttı.

Batman Park AVM önünde başlayan farkındalık oluşturma etkinliği öğretmenevi önünde son buldu. Otizm Spektrum bozukluğunun nedenleri ve nelerin yapılması gerektiğini içeren broşürleri halka dağıtan Çelik ve Eğitimciler, güzergâh boyunca konu ile ilgili afişleri iş yerlerinin camlarına yapıştırdılar.

Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle kısa bir açıklama yapan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik; “Rehberlik Araştırma Merkezimiz ve Özel Uygulama Eğitim Kurumlarımızın, birlikte gerçekleştirdikleri bu etkinliğimizde, yoldaki vatandaşlarımıza broşür dağıttık ve güzergâhtaki esnafımızı ziyaret edip bilgilendirdik broşür verdik, iş yerlerinin görülen kısımlarına bilgilendirme afişleri yapıştırdık.” dedi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı