BİNGÖL-Aksa Fırat Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Fırat EDAŞ) Bingöl İl Müdürlüğü`nden yapılan duyuruda, 23 Eylül 2012 tarihinde saat 08.00 ile 17.00 arasında bakım ve onarım çalışması nedeniyle Kiğı İlçe merkezi ve bağlı köyler ile Adaklı İlçe merkezi ve bağlı köylerinde elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.
Elektrik kesintisinin yapılacağı saatlerde vatandaşların, elektrikle çalışan cihazları devreden çıkarmaları uyarısına yer verilen açıklamada, çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatlerden önce bitmesi halinde enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları da istenildi.
Açıklamada, vatandaşların, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 Alo Elektrik telefon hattına başvurabilecekleri belirtildi.(Nihat Kanat-İLKHA)
Elektrik Kesintisi Yapılacak
Bakım ve onarım çalışması nedeniyle Kiğı ve Adaklı ilçe merkezi ile bu ilçelere bağlı köylerde elektrik kesintisinin olacağı duyuruldu.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor