Erikli'nin sahibi tekne kazasında öldü

Sedef Adası'nda bir davetten Ataköy Marina'ya dönen içinde kaptan, yardımcı kaptan ve iki yolcunun bulunduğu tekne Büyükada Kurşunburnu mevkiinde kayalıklara çarptı

Söylemezoğlu Meşrubat'ın sahibi Mustafa Söylemez tekne kazasında hayatını kaybetti.

Teknede bulunan Söylemez'in arkadaşı Ethem Karaoğlu, Tekne Kaptanı Alaattin Çağıral ve Yardımcı Kaptan Ali Aydın yaralandı.

CANSIZ BEDENİ 1 SAAT SONRA BULUNDU

Balıkçılar tarafından kurtarılan yaralılar hastanelere sevkedilirken, Söylemez'in cansız vücudu yaklaşık 1 saat sonra sahil güvenlik ekiplerince denizden çıkartılarak, morga götürüldü.

Yaralılar Ethem Karaoğlu ve Alaattin Çağıral Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ali Aydın ise Büyükada Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Karaoğlu tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Karaoğlu ve Söylemezoğlu'nun kaza olduğu sırada Ataköy Marinada bekleyen makam şoförü süren soruşturma kapsamında Deniz Polisi Teknesiyle Büyükada'ya götürüldü. Teknenin suya gömüldüğü öğrenilirken, polisin kazayla ilgili incelemeleri sürüyor.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor