Firar eden mahkumlara tutuklama

Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevi'nden firar ettikten sonra yakalanan 17 mahkum nöbetçi mahkemece tutuklanarak aynı cezaevine gönderildi.

Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevi'nden firar ettikten sonra yakalanan 17 PKK mensubu sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevi'nden tünel kazarak firar eden ve daha sonra yakalanan PKK'lı 17 kişi çıkarıldığı mahkemece aynı cezaevine gönderildi.

Sanık sıfatıyla savcılık sorgularının ardından mahkeme sevk edilen 17 mahkum susma hakkını kullandı. Mahkeme PKK’lıları, firar etme ve örgüt üyeliği suçundan tekrar tutuklayarak cezaevine gönderdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Motorin ve benzine gece yarısı zam
Meteoroloji'den birçok bölge için sağanak uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı