Gaziantep Adliyesi’nde görevli 5 personel gözaltına alındı

Gaziantep’te ABD destekli darbe girişimine ilişkin devam eden soruşturma kapsamında paralel yapıya yönelik yapılan operasyonda Gaziantep Adliyesi'nde görevli 5 personel gözaltına alındı.

ABD destekli darbe girişimine ilişkin devam eden soruşturma kapsamında Gaziantep’te paralel yapıya yönelik operasyonlar aralıksız sürüyor. Soruşturma kapsamında Gaziantep Adliyesi'nde görevli olan 5 personel gözaltına alınırken, daha önce hakkında işlem başlatılarak tutuklama kararı verilen 2 hakim ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından başlatılan ve halen devam eden soruşturmalar neticesinde, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığımızca daha önce hakkında işlem başlatılarak ve tutuklama kararı verilen 2 Hâkim adli kontrol kararı uygulanmak şartıyla serbest bırakılmış, yapılan soruşturmalar kapsamında 5 adliye personeli gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili başlatılan soruşturmalar büyük bir titizlikle devam etmekte olup, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir.”

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep Osmanlı Camii'nde imece usulü iftar hazırlanıyor
Yetimler Vakfı Gaziantep'te yüzlerce yetime iftar verdi
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 165 şüpheli tutuklandı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı