Gaziantep Hayvanat Bahçesi ziyarete kapatıldı

Dünyanın dördüncü, Avrupa'nın üçüncü ve Türkiye'nin en büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi, 15 Ağustos tarihine kadar ziyarete kapatıldı.

Son günlerde Türkiye’nin birçok ilinde meydana gelen orman yangınlarının ardından Gaziantep’te de dün valilik tarafından kentteki ormanlara giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Söz konusu yasağın ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı hayvanat bahçesi de bugün itibariyle 15 Ağustos tarihine kadar ziyarete kapatıldı.

Konu ile ilgili Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, valiliğin aldığı ormanlara giriş yasağı kapsamında, Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nin de 15 Ağustos tarihine kadar ziyarete kapatıldığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te iş yerine silahlı saldırı: 3 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te çok sayıda silah ele geçirildi: 1 kişi tutuklandı
Gaziantep’te yayalara yol vermeyen sürücülere 1 milyon liranın üzerinde ceza
Gaziantep'in Şehitkamil Bilek (Güreniz) düğün dönüşü kaza: Ölü ve yaralılar var
Gaziantep'te sahte site operasyonu: 14 tutuklama