Gaziantep Şahinbey 'de yol verme kavgası: 1 yaralı

Gaziantep’te halk otobüsü sürücüsü ile tartışan otomobil sürücüsünün av tüfeğiyle ateş açması sonucu bir yolcu yaralandı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde halk otobüsü sürücüsü ile tartışan otomobil sürücüsünün av tüfeğiyle ateş açması sonucu H.O. (35) adlı bir yolcu yaralandı. Yaralanan yolcu halk otobüsü ile hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Olay akşam saatlerinde Şahinbey ilçesi Ocaklar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz öğrenilemeyen bir otomobil sürücüsü ile 27 H 0412 plakalı halk otobüsünün sürücüsü arasında trafikte yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine otomobil sürücüsü av tüfeği ile halk otobüsü sürücüsüne ateş açtı.

Av tüfeğinden çıkan saçmalar otobüste yolculuk yapan H.O.’nun bacağına isabet etti. Yaralanan yolcu halk otobüsü sürücüsü tarafından Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Hastanede tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için polis tarafından başlatılan çalışmalar devam ediyor.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi