Gaziantep ulaşım filosuna 30 yeni otobüs

Gaziantep’te ulaşımdaki sıkıntıları asgariye indirmek için alınan 30 yeni otobüs yapılan törenin ardından hatlarda hizmet vermeye başladı.

Kentin önemli hizmet alanlarından birisi olan ulaşımı rahatlatmak için birtakım yenilikler ve projeler geliştirdiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, önceki gün yeni alınan 30 adet yolcu taşıma otobüsünü hizmete sunduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme alanında yapılan törene Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Genel Sekreter Deniz Köken, Genel Sekreter Yardımcısı Sezer Cihan ve yetkililer katıldı.

Büyükşehir Belediyesi’ne yeni katılan 30 otobüs ile ulaşımdaki otobüs sayasının 175’e çıktığını  belirten yetkililer, belediye otobüslerinin Gaziantep genelinde 85 hatta hizmet verdiğini ifade ettiler.

Yetkililer, otobüslerin yeni mahallelere (köylere) gideceğini ve engelli erişimine uygun olduğunu belirtirken, ulaşımda sıkıntılı olan bölgelere ve hatlara da yeni otobüslerin takviye edileceği bildirildi. (İLKHA)


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep Osmanlı Camii'nde imece usulü iftar hazırlanıyor
Yetimler Vakfı Gaziantep'te yüzlerce yetime iftar verdi
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 165 şüpheli tutuklandı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı