Gaziantep Valisi Davut Gül, El Bab'ı ziyaret etti

Gaziantep Valisi Davut Gül, Fırat Kalkanı Harekatı ile kontrol altına alınan Suriye'nin El Bab kentini ziyaret etti.

Fırat Kalkanı Harekatı ile kontrol altına alınan Suriye'nin El Bab kentini ziyaret eden Gaziantep Valisi Davut Gül, askerlerle, öğrencilerle ve kentte görev yapan yetkililerle bir araya geldi.

Vali Gül’ün ziyaretinin ilk durağı DEAŞ’tan temizlenen ve Fırat Kalkanı Harekâtının en kritik ayağı olan El Bab'ın en stratejik noktası Akil Tepesi oldu. Akil Tepesi’nde incelemelerde bulunan Vali Gül, burada görev yapan askerler ile yakından ilgilenerek, yetkililerden bilgiler aldı.

Ziyaretlere eşlik eden El Bab koordinatörü Vali Yardımcısı Şenol Esmer’den bilgiler alan Gül, Gaziantep Valiliği tarafından yürütülen insani yardım faaliyetleri ve çalışmaları yerinde inceledi.

Kentte sunulan danışmanlık hizmetleri hakkında bilgiler alan Gül, Kızılay lojistik merkezi, okullar, hastane, spor alanlarını da ziyaret etti. Gül, ziyaret ettiği okullardaki öğrencilerle bir araya gelerek çeşitli hediyeler verdi. Gül, buralarda görev yapan çalışanlarla da bir süre sohbet ederek kolaylıklar diledi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te iş yerine silahlı saldırı: 3 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te çok sayıda silah ele geçirildi: 1 kişi tutuklandı
Gaziantep’te yayalara yol vermeyen sürücülere 1 milyon liranın üzerinde ceza
Gaziantep'in Şehitkamil Bilek (Güreniz) düğün dönüşü kaza: Ölü ve yaralılar var
Gaziantep'te sahte site operasyonu: 14 tutuklama