Gaziantep Yamaçoba Mahallesi'nde gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı

Gaziantep'te serinlemek için girdiği gölette kaybolan Ömer Şavir'in ekiplerin 6 saatlik çalışmasının ardından cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Şehitkamil ilçesi kırsal Yamaçoba Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ömer Şavir (17), serinlemek için gölete girdi. Gölette yüzmeye başlayan Şavir, bir süre sonra boğulma tehlikesi geçirerek çırpınmaya başladı.

Şavir’in gözden kaybolduğunu gören arkadaşları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, polis, sağlık, UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin gölette 6 saatlik çalışmasının sonunda Şavir’in cansız bedenine ulaşıldı. Göletten çıkarılan Şavir’in cenazesi otopsi işlemeleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı
Gaziantep'e iniş yapan yolcu uçağının lastiği patladı
YKS için yola çıkan otomobil tırla çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
Boğazına şeker kaçan öğrenci, öğretmenin Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
Gaziantep'te iş yerine silahlı saldırı: 3 şüpheli yakalandı