Gaziantepliler havaların ısınmasıyla parklara akın etti

Güneşin kendini iyiden iyiye göstermeye başlamasıyla Gaziantepliler park alanlarına akın etti.

Sert geçen kış ve sonrasında bahar mevsiminde de havaların serin ve yağışlı olmasının ardından güneşin sıcak yüzünü göstermesiyle Gaziantepliler soluğu parklarda aldı.

Gün boyu çocuklarıyla vakit geçirmek isteyen aileler başta olmak üzere yaşlı, genç her yaştan Gaziantepli Dülük Tabiat Parkı’na giderek piknik yaptı.

Dülük Tabiat Parkı’na dikilen lale soğanı kartpostallık görüntüler oluştururken, çocuklar da park içerisinde bulunan oyun alanlarında oynayarak eğlendiler.

Hafta sonu ve 1 Mayıs ile birlikte üç günlük tatili değerlendirmek için aileleriyle birlikte pikniğe geldiklerini belirten vatandaşlar, havaların ısınmasını beklediklerini ifade ettiler.  

Tüm çalışanların “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü de kutlayan Gaziantepliler, Dülük Tabiat Parkı’nda piknik yaparak eğlendiklerini söylediler. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)


















 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi