​Gaziantep’te 1 milyon TL değerinde oto yedek parçası çaldılar

​Gaziantep’te bir depodan çalınan bir milyon liralık oto yedek parçaları ile ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep’te bir depodan çalınan bir milyon liralık oto yedek parçaları, düzenlenen operasyonla ele geçirilirken, 2 şüpheli ise gözaltına alındı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz Temmuz ayında Şehitkamil ilçesinin Sanayi Mahallesi'nde bulunan bir depodan bir milyon lira değerinde oto yedek parçalarının çalınmasıyla ilgili 2 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Bir milyon lira değerinde oto yedek parçalarının çalınmasıyla ilgili geniş çalışma başlatıldığı belirtilen açıklamada, depo çevresindeki güvenlik kameralarını izlenip, çalınan parçaların Güneş Mahallesi'nde bir depoda saklandığının tespit edildiği bildirildi.

Söz konusu depoya operasyon düzenlendiği ve olayla ilgili ise deponun sahipleri C.A. ve M.K, isimli şüphelilerin gözaltına alındığı kaydedildi.

Oto yedek parçaların sahibine teslim edildiği ve hırsızlığı gerçekleştirdikleri belirlenen şüphelilerin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep Osmanlı Camii'nde imece usulü iftar hazırlanıyor
Yetimler Vakfı Gaziantep'te yüzlerce yetime iftar verdi
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 165 şüpheli tutuklandı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı