Gaziantep’te 10 kişi IŞİD’li oldukları suçlamasıyla tutuklandı

Gaziantep’te bir eve düzenlenen baskında gözaltına alınan yabancı uyruklu 10 kişi, IŞİD üyesi oldukları suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bulunan bir eve düzenlenen baskında Azerbaycan, İran, Tacikistan ve Kırgızistan’dan geldikleri belirlenen 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 10 kişi IŞİD üyesi oldukları suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Şahinbey ilçesi Atabek Mahallesi'nde bulunan bir eve düzenlenen baskında IŞİD üyeleri oldukları belirlenen 10 kişi, jandarmadaki sorgularının ardından geniş güvenlik tedbirleri arasında adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan 10 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep’te şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Gaziantep Valiliği şiddetli yağış sonrası taşkın uyarısı yaptı
Gaziantep'te sağanak yağış etkili oldu
Gaziantep Şahinbey’de selde kaybolan vatandaşın cenazesine ulaşıldı
Gaziantep'te bin 500 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi