Gaziantep’te 13 avukat FETÖ’den gözaltına alındı

Gaziantep’te yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında eş zamanlı düzenlenen operasyonda 13 avukat gözaltına alındı.

Gaziantep’te 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 13 avukatın evine eş zamanlı olarak baskın düzenlendi. Baskında gözaltına alınan avukatlar sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltı ve tutuklamalar devam ediyor.

Bu kapsamda sabah saatlerinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 13 avukat gözaltına alınırken, avukatların ev ve iş yerlerinde arama yapılarak bazı evraklara el konuldu.

Gözaltına alınan 13 avukat sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep’te maddi hasarlı kaza
Gaziantep'te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı
Gaziantep'e iniş yapan yolcu uçağının lastiği patladı
YKS için yola çıkan otomobil tırla çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
Boğazına şeker kaçan öğrenci, öğretmenin Heimlich manevrasıyla kurtarıldı