Gaziantep'te 15 Temmuzda şehir içi ulaşım ücretsiz olacak

FETÖ'nün ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla Gaziantep'te şehir içi ulaşım yarın ücretsiz olacak.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü etkinliklerinde vatandaşların ulaşım sorunu yaşamamaları için Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait otobüs ve tramvayların yarın ücretsiz olduğu belirtildi.

Büyükşehir belediyesi ulaşım planlama ve raylı sistemler daire başkanlığı yetkilileri, 15 Temmuz etkinlikleri münasebetiyle belediyeye ait toplu ulaşıma araçlarında ulaşımın bir günlük olarak ücretsiz olduğunu söylediler.

Yetkililer, vatandaşların 15 Temmuz'un yıl dönümü etkinliklerinde ulaşım sorunu yaşamamaları için bu yönde bir karar alındığını kaydettiler.

İLKHA



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi