Gaziantep'te 2 bin 204 sürücüye para cezası verildi

Gaziantep'te gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 2 bin 204 sürücüye, trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle para cezası verildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şehir merkezi ve şehirlerarası yollarda trafik denetimlerinin yapıldığı belirtildi.

Denetimlerde 6 bin 151 aracın kontrol edildiği belirtilen açıklamada, 34 sürücüye alkollü olarak araç kullanmaktan, bin 878 sürücüye ve araç plakasına hız ihlalinden, 4 sürücüye ve araç plakasına hatalı şerit değiştirmekten, 52 sürücüye ve araç plakasına konvoy oluşturmak ve sürekli korna çalarak gürültü kirliliği yapmaktan, bir sürücüye drift yaparak araç kullanmaktan, 2 araç sürücüsüne çevreyi rahatsız edecek şekilde abartı egzoz kullanmaktan, 37 sürücüye aracını muayene yaptırmamaktan, 15 sürücüye sigorta yaptırmamaktan, 6 sürücüye seyir halindeyken cep telefonuyla görüşmekten, 5 sürücüye emniyet kemeri takmamaktan, 50 sürücüye “2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu”nun diğer ilgili maddelerinden toplam 2 bin 204 sürücüye ve araç plakasına cezai işlem uygulandı.

142 araç trafikten men edilirken, 33 sürücünün de belgesine el konuldu.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep’te şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Gaziantep Valiliği şiddetli yağış sonrası taşkın uyarısı yaptı
Gaziantep'te sağanak yağış etkili oldu
Gaziantep Şahinbey’de selde kaybolan vatandaşın cenazesine ulaşıldı
Gaziantep'te bin 500 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi