Gaziantep'te 3 bin 229 kişiye sosyal mesafe ve maske cezası verildi

​Gaziantep'te sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 229 kişiye idari para cezası uygulandı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın Coronavirus vaka sayılarındaki artışa dikkat çektiği illerden biri olan Gaziantep’te sosyal mesafe ve maske denetimleri devam ediyor.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle dün 3 bin 229 kişiye idari para cezasının uygulandığı belirtildi.

Açıklamada, kent genelinde 305 iş yerinin denetlendiği ve 5 iş yerine kurallara uymadıkları gerekçesiyle cezai işlem uygulandığı bildirildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Hafızlık yarışmasında Gaziantep'e Türkiye ikinciliği
Gaziantep'te bozuk ürün satan döner işletmesi 15 gün kapatıldı
Gaziantep'te kontrolden çıkan SUV araç kaza yaptı
Gaziantep'te uyuşturucu suçundan aranan 2 hükümlü yakalandı
Gaziantep'te plakasında değişiklik yapan sürücüye 140 bin TL ceza