Gaziantep’te açık alanda basın açıklamaları yasaklandı

Gaziantep Valiliği, açık alanlarda yapılacak bazı etkinliklerin bir ay süreyle yasaklandığını bildirdi.

Gaziantep Valiliği, Aralık ayı boyunca açık alanlarda basın açıklamaları yapma, her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığını bildirdi.

Gaziantep Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, etkinliklerin kamu düzeninin korunması amacıyla yasaklandığı kaydedildi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Olağanüstü Hal Kanunu gereğince, 1-31 Aralık 2016 tarihleri arasında, il genelinde açık alanlarda yapılacak, 'açık yer toplantısı, basın açıklaması, imza kampanyası, stant kurma, bildiri dağıtma, pankart asma, çadır kurma, oturma eylemi' gibi etkinlikler, genel asayiş ve kamu düzeninin korunması amacıyla yasaklanmıştır.” denildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep’te şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Gaziantep Valiliği şiddetli yağış sonrası taşkın uyarısı yaptı
Gaziantep'te sağanak yağış etkili oldu
Gaziantep Şahinbey’de selde kaybolan vatandaşın cenazesine ulaşıldı
Gaziantep'te bin 500 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi